Wanda van Houts

Sinds het overlijden van mijn eigen vader ben ik me meer en meer gaan verdiepen in deze richting. Ik wilde toen iets moois maken, heel persoonlijk, maar door de tijdsdruk wordt dat zo moeilijk. Daarom hoop ik dat mensen hier al eerder over gaan nadenken voordat het ineens zover is. Zodat je weet wat er mogelijk is want er is ZOVEEL mogelijk wat het afscheid zoveel mooier kan maken.

Wat ik doe

Ik wil op creatief gebied zoveel mogelijk waar maken voor een mooi afscheid. Denk hierbij aan uitvaartkisten (gepimpt klinkt zo vreemd, maar is het wel) met bewerking helemaal persoonlijk maken, mooie herinneringen maken, rouwfotografie tijdens de dienst, begeleiding naar… of bij ziekte al voor het overlijden als dat mogelijk is, alles om zoveel mogelijk tastbare herinneringen over te houden aan degene die je lief is…..

Waarom

Een fijn afscheid is zo belangrijk, want dat kunnen we helaas nooit meer overdoen!

Fotostudio

Mooie ruimte waar een groot aantal verschillende fotoshoots mogelijk is. Circle of life zeg ik meestal. Alle jaren-tijden-momenten zijn het waard om vast te leggen voor een blijvende herinnering.

Good-Bye

Een mooi afscheid, fijne gedachte, blijvende herinnering. Dat staat bovenaan bij goodbye. Denk hierbij aan een album met dierbare foto’s van replica rolex het laatste afscheid, heel sereen, mooie liefdevolle momenten, kleine details. Fijn om op terug te kunnen vallen na een geleefde, drukke & vaak moeilijke tijd.